Nova línia d'ajuts a les empreses per foment de l’ocupació.

Ripollet instal·la una unitat de control atmosfèric

Instal.lada una unitat de control de la qualitat atmosfèrica

Des de fa uns dies està instal.lada una unitat mòbil de control de la qualitat atmosfèrica al parc Maria Regordosa

Ripollet es troba dins la zona de protecció especial de l’ambient atmosfèric segons l’establert en el Decret 226/2006 de 23 de maig. Aquest Decret declara Zones de Protecció Especial a diversos municipis de les comarques del Barcelonès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental per presentar nivells de diòxid de nitrogen i partícules d’un diàmetre inferior a 10 micres superiors als valors límit màxims admissibles que fixa la normativa vigent sobre protecció de l’ambient atmosfèric.

Un dels factors que més influeix en aquests nivells de contaminació són els vehicles. Per aquest motiu, la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat va sol·licitar a la Direcció general de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya poder disposar novament d’aquesta unitat mòbil d’immissions de la qualitat de l’aire per tal de conèixer la contaminació de l’aire al municipi. Aquesta unitat ha estat instal.lada al parc Maria Regordosa durant un mes.

Aquesta unitat de mesuraments coincideix amb la unitat de control atmosfèric instal·lada al carrer Sant Jaume que realitza un treball de mesurament de la contaminació atmosfèrica abans i després dels canvis en la mobilitat que s’efectuaran en aquesta zona.

Author: Ajuntament de Ripollet

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.