Roca Matalassers 61 anys tenint cura del teu descans 

Roca Matalassers 61 anys tenint cura del teu descans

Els matalassos no es poden comprar per telèfon

He tornat de vacances i em trobo que no puc dormir bé, abans-d’ahir em vaig despertar tres vegades a mitja nit, ja no sabia com posar-me,  l’endemà estava fet un drap, i em feia mal tot. Vaig tenir clar que havia de fer un pensament, el matalàs ja tenia més de 8 anys i he d’estar fort i en perfecte estat per encarar el mes de setembre i tota la feina del dia a dia.

Vaig anar a Roca Matalassers, m’ho van recomanar els companys de la redacció de Sabadell, desprès de mirar la seva plana de facebook, i el seu web per saber més, a la Plaça de la Concòrdia, a l’Avinguda Concòrdia, 2 de Sabadell, també tenen botiga a Castellar del Vallès al Passeig, 12, i només entrar a la botiga ja veig veure que era una botiga moderna però com les de tota la vida, Victòria i l’Òscar Roca no paren, acaben de celebrar el 60 aniversari, i ja estan preparant tota la temporada tardor, nous aparadors i nous matalassos de fabricació pròpia i totalment natural. Em van seduir a la primera ho reconec, són encantadors.

Esperant que em toqués, em quedo perplex de com atenen als clients, ja que han passat de clients, a ser part de la seva família, ara estem acostumats al fet que ens despatxin, i cada cop més s’han perdut les arts de la veritable venda, a les formacions que faig arreu ho explico, jo recomano ‘el vendre sense vendre’, donar un veritable servei, detectar les veritables necessitats de cada client i aportar-li les millors solucions per a ells i a Roca Matalassers ho fan, i ho fan molt bé.

A Roca Matalassers el client és el primer de tot, tot es para per atendre correctament a cada persona, amb el temps que necessiti. Victòria em diu ‘Cada persona és diferent, pel seu pes, per l’edat, pel costum i cal facilitar-li aquell matalàs ideal perquè descansi correctament. Si una persona no descansa correctament l’endemà no pot amb la seva ànima’, i l’Òscar afegeix ‘Aquí no mirem l’hora quan estem atenent, cada persona necessita el teu temps, i cal satisfer les seves necessitats, duri el que duri, oferint el millor matalàs, de qualitat i per a qualsevol butxaca’.

I és el que fan, conèixer els seus clients, i tenir cura del matalàs ideal, molt més si tens alguna malaltia o estàs acabada d’operar per recomanar-te el matalàs perfecte perquè descansis correctament, amb la millor qualitat preu i al preu més ajustat possible, tenint cura de que tots els matalassos que ofereixen són de materials de primera, tal com ja feia el pare Lluís.

Provar-ho és un dels factors més importants, fins i tot em van convidar al fet que em quedes fent una migdiada, i certament s’han de provar. Òscar em pregunta: Tu compraries un matalàs per telèfon?, certament no ho faria, ni ho he fet mai, sóc dels que no tenen pudor i ho primer que faig és tombar-me i provar tots els matalassos, per saber amb quin em sento més bé.

 

Lluís Roca Nuet un emprenedor per Sabadell

Fent-ho m’expliquen la història de la família com va començar el pare Lluís Roca Nuet a la Plaça Barcelona cosint i refent matalassos de llana casa per casa cap al 1956, ara fa 61 anys, abans d’anar a la mili, i el seu esperit emprenedor que els ha transmès durant tota la vida de servei als clients, de fer servir la millor llana i de conèixer el mercat i novetats. S’emocionen quan m’expliquen que ja a l’Avinguda Concòrdia, 64 el pare Lluís, va desmuntar el primer matalàs de molles que va portar d’Alemanya a les primeres fires que es feien del sector i el fa refer millorant les molles, per un millor descans i va començar a comercialitzar-los. Anava a les fires, desmuntava tots els nous matalassos, per saber si eren bons de debò, i si ho eren feia baixar un tràiler sencer en exclusiva per vendre’ls a Sabadell. Amb les fundes nòrdiques va fer el mateix, va portar les primeres i ensenyava als clients personalment com havien d’anar a dormir, sent un altre dels seus èxits. Amb tot aquest coneixement va crear la seva pròpia marca ‘Edèn’ amb una elaboració totalment manual i artesanal, que ara torna als mercats, millorada, renovada i totalment natural.

Edèn el teu matalàs modern i natural

L’altre germà en Francesc Roca, és el responsable de la fabricació de la seva línia de matalassos totalment artesanals i naturals, cosits a mà, en el seu entorn natural a Osca. Carda la llana, i cus manualment els matalassos, uns matalassos moderns, no són matalassos vells, són els més avançats del mercat, amb molles d’última generació individuals, afegint més gruix de llana, totalment naturals, ecològics, sostenibles, la llana també es pot reaprofitar. Una durada encara més elevada que els matalassos habituals provoca una gran satisfacció en els clients que ja els han provat, i repeteixen. Els clàssics moderns els hi diuen.

Sens dubte el futur va cap aquí, sincerament, m’agrada i m’agrada molt l’aposta. Cada cop tenim tots més clar que el nostre cos necessita el millor, passem un terç de la nostra vida al llit, i volem materials naturals, els de tota la vida. I sabeu que us dic? Ara dormo de fàbula amb el nou matalàs, súper agraït per l’assessorament i recomanacions.

He descobert el descans de debò, a Roca Matalassers.

Author: José Fuentes Moya

Actualment és:
Orador especialista en motivació i superació, formador emprenedor i escriptor.
Ha estat: Locutor de ràdio, presentador, director de màrqueting, relacions públiques i voluntari cooperant a Chiclayo al nord de Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.