‘Sabadell corre pels nens’ treu al carrer 6100 corredors solidaris

‘Sabadell Corre pels nens’ treu al carrer més de 6000 corredors solidaris

La tercera edició de la cursa ‘Sabadell corre pels nens’ aconsegueix 2000 corredors més que l’any passat

Més de 6100 corredors varen omplir de bat a bat els carrers de Sabadell

La cursa ‘Sabadell corre pels nens’ ha estat la més massiva de totes les celebrades en tots els aspectes, de corredors, entitats participants, organitzadors, patrocinadors i voluntaris, batent el rècord de participació amb 2000 corredors que l’any passat i un total de 6100 persones inscrites. Un exemple que demostra que quan a Sabadell tots els actors ciutadans treballen de mà i per la mateixa causa, es poden aconseguir grans fites. Ahir diumenge va ser una. Un exemple de civisme, solidaritat i sensibilitat de tota una ciutat compromesa amb els més menuts, els infants, els nens de Sabadell.

Des de les 10 del matí, els milers de corredors, pares, fills, omplien la ruta de la cursa, La Rambla tant de baixada com de pujada era un no parar de milers i milers de corredors. Samarretes blaves creaven una catifa solidària per tot el recorregut i fins a la seva arribada al Parc Taulí, on la festa va estar assegurada amb dansa, ball, música, per agrair a tots els participants, famílies senceres l’exemple i rècord aconseguit.

La millora de la segona planta de pediatria del Parc Taulí de Sabadell es el proper objectiu, el color omplirà les habitacions infantils, per fer l’estança molt més acollidora i menys estesant per als nens que han d’estar ingressats. Jocs, murals per pintar i la remodelació de tot el mobiliari tindran com a temàtica el fons marí, els blaus, els turqueses i la seva fauna marina. Més tard en segona fase, es continuarà amb la zona d’urgències pediàtriques.

La crida a trobar més patrocinadors i mecenes per poder millorar les instal·lacions la podeu consultar en aquest web.

 

Author: José Fuentes Moya

Actualment és:
Orador especialista en motivació i superació, formador emprenedor i escriptor.
Ha estat: Locutor de ràdio, presentador, director de màrqueting, relacions públiques i voluntari cooperant a Chiclayo al nord de Perú.
www.josefuentesmoya.com

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.