biblioteca Vapor badia cicle poesia

S’amplien horaris a les sales d’estudi

Les sales d’estudi de les biblioteques municipals amplien horaris durant el període d’exàmens de maig i juny

Les sales d’estudi de les biblioteques municipals de la ciutat ofereixen horaris especials –a la franja nocturna i els caps de setmana– amb motiu del període d’exàmens i avaluacions dels mesos de maig i juny. El servei està en funcionament des del passat 2 de maig i es prolongarà fins al 22 de juny.

Els horaris extraordinaris afecten especialment les biblioteques Vapor Badia (carrer de les Tres Creus, 127) i Ponent (plaça d’Ovidi Montllor, 5). Les seves sales d’estudi romanen obertes de la manera següent:

Biblioteca Vapor Badia

De dilluns a divendres: de 10 del matí a 1 de la nit
Dissabtes i diumenges: d’11 del matí a 1 de la nit
L’accés a la sala fora dels horaris de la biblioteca es farà pel carrer de l’Estació.

Biblioteca de Ponent

Dilluns i divendres: de 4 de la tarda a 1 de la nit Dimarts, dimecres i dijous: de 10 del matí a 1 de la nit Dissabtes: de 10 del matí a 2 del migdia

El dilluns 15 de maig, Aplec de la Salut, s’obrirà únicament la sala d’estudi de la Biblioteca Vapor Badia de 10 del matí fins a les 12 de la nit.

D’altra banda, les biblioteques del Nord (ronda de Navacerrada, 60) i del Sud (passeig dels Almogàvers, 49) ofereixen aquest servei dins del seu horari habitual:

Biblioteca del Sud

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: 16-21 h Dijous: 10-21 h
Dissabtes: 10-14 h

Biblioteca del Nord

Dilluns, dimecres i divendres: 16-20:30 h Dimarts i dijous: 10-14 h i 16-20:30 h Dissabtes: 10-14 h

Les biblioteques tenen habilitades sales d’estudi de manera permanent dins l’horari habitual d’obertura d’aquests equipaments, per facilitar als estudiants les condicions òptimes i l’ambient adequat per respondre a les necessitats d’estudi i treball del curs acadèmic. Els espais estan condicionats amb connexió de Wi-Fi accessible amb el carnet de biblioteques.

Durant el període d’hivern (9 de gener-5 de febrer de 2017) més de 5.000 estudiants van utilitzar les sales d’estudi de les biblioteques.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada