S’aprova nou Pla per avançar cap a l’equitat educativa

Els col∙lectius i institucions vinculats als Plans Educatius d’Entorn aproven un Pla per avançar cap a l’equitat, la cohesió i l’èxit educatiu.

La Comissió Institucional del Plans Educatius d’Entorn (PEE) va provar la setmana passada el nou Pla d’Actuació 2016-2017, a la Biblioteca dels Sud. Mesures com els projectes per estendre la música i el teatre a les escoles dels diferents barris, noves iniciatives per millorar les competències lingüístiques o per afavorir la participació de l’alumnat en activitats de lleure i del seu entorn escolar se sumaran aquest curs a les accions dels PEE.

Amb aquest nou Pla, es continua el treball coordinat entre l’administració, centres educatius i entitats de barri amb l’objectiu de «potenciar l’èxit educatiu i la cohesió al seu àmbit concret d’actuació», informen des del consistori.

Durant la Comissió, es va fer un repàs dels objectius dels plans d’entorn de la ciutat, que aquest curs s’han ampliat de quatre a sis. Així, els plans de la zona del nord i de Can Feu s’han sumat als que ja hi havia a Can Puiggener, Torre‐romeu ‐  la Serra, Espronceda  ‐ Campoamor i Sant Oleguer  ‐  les Termes. En total els PEE compten amb la implicació de més d’una trentena de centres educatius. El tinent d’alcalde Joan Berlanga, va explicar que “davant la realitat social actual, no hi ha més desigualtat que tractar tothom igualment. És per això que dediquem més recursos a les zones més desafavorides socialment i econòmicament per avançar cap a l’equitat”.

A la trobada també van assistir la coordinadora d’Inspecció de Sabadell, Eulàlia Picas, en qualitat de vicepresidenta, així com representants d’escoles, instituts, escoles bressol públiques i escoles d’adults vinculades als PEE, associacions de mares i pares d’alumnes, i entitats de l’àmbit educatiu del territori.

 

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.