Stern Motor, empresa guanyadora del Premi Sensia XIII

Stern Motor, empresa guanyadora del Premi Sensia XIII Edició Mercedes-Benz en un acte de reconeixement a les seves 10 empreses

Stern Motor es fa amb el premi de la multinacional alemanya. Mercedes-Benz Espanya, S.A.U. ha celebrat la tretzena edició del lliurament dels Premis Sensia, convocats per la multinacional com un acte de reconeixement a les 10 empreses de la seva Xarxa Comercial que han estat mereixedores d’aquest premi.

Aquestes empreses són la demostració que la marca Mercedes-Benz és líder no només en els productes que comercialitza, sinó que també ho és en l’excel·lència dels seus processos de venda i postvenda de la Xarxa de Concessionaris enfocats a una atenció òptima a tots i cadascun dels seus clients.

Amb el lliurament d’una nova edició d’aquests premis, la primera convocatòria de la qual neix el 2003, Mercedes-Benz segueix posant de manifest el seu esforç per desenvolupar el seu negoci d’una manera responsable i sostenible des del punt de vista social, ambiental i financer.

Author: elTeuDiari Redacció

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada