Incendis Forestals Vallès encendre foc

Incendi intencionat al Parc Catalunya

Alcoholèmia Preventiva Positiva

A les 07:19 hores, al carrer Costa i Deu, una unitat de policia municipal realitza la prova d’ alcoholèmia preventiva al conductor d’un turisme, de 22 anys, que estava estacionat en el lloc on es munten les parades del mercadet, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,35 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), s’immobilitza el vehicle.

Rescat persona desapareguda

A les 09:38 hores, al camí vell de Polinya, a la zona dels horts López Ros, ens comuniquen que han localitzat un home que havia desaparegut, de 85 anys, i es troba en una zona de difícil accés, es pot accedir amb el vehicle de la unitat rural de Policia Municipal i es traslladat a l’hospital del Parc Taulí. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Detingut per trencament de condemna

A les 21:30 hores, al carrer Lacy, 91, es procedeix a la detenció d’un home, de 34 anys, per trencament de condemna per desobeir una odre judicial prohibint l’entrada al terme de Sabadell. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva a Sol i Padrís

A les 23:15 hores, a la ronda Bellesguard amb el carrer Sol i Padrís, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 40 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 1,29 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i amb el permís de conduir sense vigència. S’immobilitza el vehicle.

Atropellament

A les 10:38 hores, al carrer Arousa amb el carrer Garrotxa, es produeix l’atropellament d’una vianant de 76 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer fora d’un pas de vianants, és traslladada a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit a la Carretera de Terrassa

A les 12:08 hores, a la carretera de Terrassa amb el carrer nou, es produeix un accident de trànsit per abast entre dos turismes, la passatgera d’un dels turismes, de 25 anys, es traslladada a l’hospital de Terrassa. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Intervenció amb gos de raça perillosa

A les 16:37 hores, a l’avinguda Matadepera amb el carrer Mercè Rodoreda, es realitza una denuncia al propietari d’un gos de raça perillosa per conduir-lo sense lligar i sense morrió, es tracta d’un gos de raça Pit Bull Terrier. Intervé una unitat de Policia Municipal.

Furt en establiment

A les 18.10 hores, a l’ avinguda Francesc Macià, ens comuniquen des d’un establiment comercial que han furtat diferent material de l’interior, els agents identifiquen dues persones, de 20 i 24 anys, respectivament, i es realitzen diligències judicials per un presumpte delicte de furt i amenaces. Han intervingut dues unitats de Policia Municipal.

Més incendis de contenidors

A les 00:45 hores, al carrer Zuric amb la Ronda Europa, s’origina un incendi provocat a un contenidor de reciclatge, ha quedat totalment calcinat, s’han pogut apartar tres més per tal que no resultessin afectats. Ha intervingut una dotació de bombers i tres unitats de Policia Municipal.

Detingut per conducció temerària a Ronda Collsalarca

A les 00:56 hores, a la Ronda Collsalarca amb el carrer La selva, es procedeix a la detenció d’un home, de 20 anys, per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i resistència als Agents de l’Autoritat. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut tres unitats de Policia Municipal.

Despreniment de façana al carrer Coromines

A les 10:52, davant del carrer Corominas, 47, ens informen que s’ estan desprenent elements d’una façana, al lloc es desplaça bombers que saneja la façana, el carrer ha quedat tallat al trànsit durant la intervenció de bombers, han resultat afectats pels despreniments dos vehicles que estaven estacionats. La zona resta senyalitzada amb tanques. Han intervingut dues dotacions de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Incendi de matolls

A les 16:51 hores, a l’avinguda Egara, a l’alçada del tanatori, s’origina un incendi a una zona de matolls, afectant uns 800 m2, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers, dues unitats de MMEE i dues unitats de Policia Municipal.

Incendi intencionat al Parc Catalunya

A les 03:41 hores, al carrer Prat de la Riba, amb el Parc Catalunya s’origina un incendi intencionat a un gronxador del parc infantil, la causa hauria estat la col·locació d’una bossa d’escombraries a sobre del gronxador i la seva posterior encesa. Ha intervingut una dotació de bombers i dues unitats de Policia Municipal.
3

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.