Tallen el carrer Girona després que un cable quedi suspès a mig metre de terra

Un camió d’escombreries ha tocat un cable elèctric i s’ha despenjat obligant a tallar el carrer

Sort que ha passat de matinada. Mancaven 10 minuts per les 7 quan un camió d’ escombraries ha tocat el cablejat elèctric i ha quedat suspès a mig metre del terra al carrer Girona amb el carrer Cabanyes. Com és lògic no podien circular els vehicles pel que una unitat de la Policia Municipal ha hagut de tallar el carrer i ha avisat a la companyia elèctrica  per realitzar les tasques de reparació.

La resta d’incidències de la nit passa per l’alcohol. A les 23:25 hores, al carrer Fiveller, la policia municipal ha aturat un turisme per realitzar al seu conductor la prova d’ alcoholèmia. Positiu amb un resultat de 0,76 mg/l. El conductor anava perjudicat doncs la taxa màxima permesa  genèrica és de 0,25 mg/l. Els agents han fet diligències  per un presumpte delicte contra la seguretat vial i s’ha immobilitzat el vehicle.

La mateixa sort ha corregut un altra conductor de 52 anys  a les 03:25 hores de la matinada. L’Hora ja fa pudor. A l’alçada del número 10 del carrer Casp, una unitat de policia municipal va aturar un turisme i en fer-li la prova d’ alcoholèmia al conductor dóna positiu amb un resultat de 0,61 mg/l . Doncs apa, diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial al canto i cotxe immobilitzat.

Author: Josep Guijarro i Triadó

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.