Taller i marató Estruch

Avui taller i marató de terror a l’Estruch

Avui es fa un taller i una marató a l’Estruch dins la programació del Festival de Cinema de Terror de Sabadell

Avui a les 6 de la tarda, tindrà lloc un taller de treball a càrrec d’All Vr Education, on els participants es podran descarregar una selecció d’apps gratuïtes per gaudir de situacions en què la por i el terror els acompanyaran per convertir-los en protagonistes. Es tracta d’un Workshop immersiu al terror.

Després a les 21 hores al mateix lloc començarà una projecció de curtmetratges de ficció, animació i videoclips presentats al Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, el MECAL.  L’entrada tindrà un cost de 5 euros.

Les activitats seguiràn tant dijous com divendres

Dijous 2 es a les 21 hores es presentarà el documental Aigua Ferma de Núria Nia, que explica la història d’un grup d’avis que es reuneixen anualment en un balneari fundat en temps dels romans. Entre vapors i aigües termals tracten temes com la por a la soledat, la dependència i la lluita contra el temps, sempre amb l’humor característic de la gent gran.

Finalment, el divendres 3, de 5 de la tarda a 1 de la matinada, al preu de 5 €, tindrà lloc la Marató Clàssica de Terror, que inclourà la projecció d’una pel·lícula de baix pressupost sabadellenca, una marató de curts de terror i humor negre.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.