Tant What’s Up Pia com Natació Sabadell continuaran a Copa Catalunya

El What’s Up Pia i el Club Natació Sabadell continuaran a Copa Catalunya després del triomf al darrer partit del play-out

El What’s Up Bàsquet Pia i el Club Natació Sabadell continuaran a Copa Catalunya una temporada més gràcies a les victòries que van aconseguir al tercer i últim partit del play-out. Tots dos equips van començar la fase amb derrota, però al segon partit van guanyar i van forçar el desempat que van guanyar. El Natació ho va fer dins del temps, pero la Pia va necessitar de la pròrroga per segellar la permanència.

Els nois de Jaume Prat van necessitar el temps extra per desfer-se dels Lluïsos de Gràcia després de fallar dos tirs lliures que permetien guanyar el partit. «Algun jugador fins i tot estava resant. Va ser èpic. Teníem molt clares les nostres fortaleses, i tot i que el rival no tenia plantilla per patir fins aquest punt, ens vam acabar imposant. De fet, baixen havent guanyat quatre partits més que nosaltres, però això pot passar en un play-out«, explica el tècnic. La pròrroga també va estar molt igualada i, de fet, el partit va finalitzar amb una canasta de la Pia a l’última jugada i van guanyar per 79 a 80.

Jaume Prat vol temps per decidir el seu futur. «Encara és molt recent tot, pensarem en el futur a partir d’ara, jo ajudaré a planificar-lo i estic al servei de l’entitat pel que necessiti. L’eufòria del moment et diu tornem-hi, però hem de situar les emocions al seu lloc i pensar les decisions amb calma», va comentar el tècnic de la Pia al finalitzar el partit.

Més fàcil per al CN Sabadell

Més còmode va ser el partit pel Natació Sabadell, que es van imposar a casa per 71 a 60 al Castellar. Van dominar tot el partit encara que no van poder obrir un gran forat al marcador i jugar amb certa tranquil·litat. Tot i això, la gran actuació de Jonathan Ramírez va ser clau per aconseguir la victòria. «Una vegada més va sortir el Jonathan, que tot i fer un partit discret i arrossegant problemes físics, quan ha de tirar-se l’equip a les esquenes ho fa i va acabar decantant el partit enfonsant el rival», explicava Ricardo Tomàs.

Aquesta permanència era clau per el futur de la secció i del projecte que arriba. «Estic molt content veient com hem acabat la temporada. El play-out ha estat duríssim i hem patit moltíssim, però ho hem aconseguit. De cara al projecte de club que tenim era molt important mantenir la categoria. El primer equip és un reflex de tot i era clau la permanència», va concloure l’entrenador del Natació Sabadell, que a més va anunciar que no continuava a la banqueta de l’equip la pròxima temporada.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.