Troben home begut dins el camió de les escombraries

Recull de succesos d’ahir a Sabadell

Accident de trànsit al Carrer Ramon Llull

A les 08:45 hores, al carrer Ramon LLull, es produeix un accident de trànsit per caiguda casual d’una motocicleta, el conductor, de 43 anys, es traslladat a l’hospital del Parc Tauí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit

A les 12:10 hores, al passeig Sant Pau de Riu-sec, amb la rotonda, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, la conductora d’un dels turismes, de 70 anys, es traslladada a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Atropellament

A les 13:47 hores, a la plaça Granados, es produeix l’ atropellament d’un vianant de 12 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un semàfor, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit

A les 15:28 hores, al carrer Major, amb el carrer Lluis Carreras, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un camió i un turisme, a l’obrir la porta sortir del vehcile circulava en aquell moment el camió. No s’han produït danys personals. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Assistència ciutadana

A les 16:50 hores, al carrer Girona, amb carrer Lepant, ens comuniquen que hi ha un home de 31 anys que sembla desorientat i perdut, després de fer indagacions, es localitza a un responsable d’un centre per a persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, i es fa càrrec de l’home. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Fuita d’aigua

A les 18:14 hores, al carrer Daniel Molina, 31, ens informen que hi ha una vivenda amb una important fuita d’aigua, s’avisa a la companyia d’aigües la qual procedeix a la seva reparació, ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Troben home en estat etílic dins del camió de les escombraries 

A les 22:54 hores, al carrer Duran i Sors, amb el carrer Sol, el responsable de medi ambient ens comunica que hi ha un home, de 35 anys que es troba dins d’un camió d’escombraries, sembla ser que una ciutadana que passava a prop del camió ha escoltat com una persona estava donant cops i cridant des de l’interior de la caixa del camió, per poder treure l’home de l’interior s’ ha tingut que buidar totes les escombraries. El camió de medi ambient és de càrrega lateral amb premsa.

La persona, 35 anys, que ha sortit del camió es trobava en estat etílic, no presentava lesions aparents, es desconeix en que moment ha arribat a dins del camió, però sembla ser que estava a l’interior d’ un contenidor de brossa.

A les 00:31 hores s’ obre el carrer al trànsit després de que operaris netegessin tota la brutícia que hi havia al carrer.

L’ home es traslladat a l’hospital del Parc Taulí. Ha intervingut una ambulància del SEM, una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Author: elTeuDiari Redacció

1 comment

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.