Jornada intensiva a l'Espai Emprius on juguen els tres equips sènior.

El TT Sabadell es jugarà l’ascens davant el CTT Els Amics de Terrassa

El TT Sabadell finalitza primer la 1a fase de grups de veterans i es jugarà l’ascens davant el CTT Els Amics de Terrassa

El TT Sabadell es jugarà l’ascens davant el fort equip del CTT Els Amics de Terrassa. Podrien lluitar pel títol per ser campions de la 1a Divisió de Veterans, però lluitaran per guanyar la competició a 3a B. Són els equips del Tennis Taula Sabadell i el CTT Els Amics de Terrassa, que amb un equip de 1a Nacional afronta la primera temporada a la Lliga de Veterans de la Representació Territorial de Barcelona.
Els terrassencs són el gran rival dels sabadellencs en la segona fase de competició després que ahir finalitzés la primera fase de grups de la Lliga. El TTS «A» va guanyar al Sant Celoni per 6 a 0 i el TTS «B» a l’Ateneu 1882 per 4-2 en el segon partit de competició amb el club de Sabadell de Ricard Parera.
Lluitaran pel títol i l’ascens el Tennis Taula Sabadell «A», Tennis Taula Sabadell «B», CTT Els Amics de Terrassa, Cercle TT Gràcia «B», Ateneu 1882 i TT Parets. Dos dels sis equips, els dos millors, pujaran a 3a A i a més, els quatre primers equips d’aquesta segona fase jugaran un altre promoció per intentar el doble ascens de categoria on també hi ha dues places.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.