El TT Sabadell fa ple i aconsegueix vuit ascensos

El Club Tennis Taula Sabadell 2016 fa ple i aconsegueix vuit ascensos en la seva primera temporada a la competició

El Club Tennis Taula Sabadell 2016, fundat el passat mes de juliol, posa el punt i final a la temporada de les Lligues Territorials havent aconseguit el màxim número d’ascensos possibles. Vuit ascensos és al màxim que optava i vuit ascensos és el que ha assolit en la seva primera temporada en competició.
Tot i que és evident que era un dels aspectes importants, n’hi ha molts d’altres que encara ho han estat més com l’evolució personal i esportiva de tots i cadascún dels jugadors de l’entitat, des els més petits als més grans, la construcció del projecte que des de l’inici han batejat com el projecte del somni i que ha crescut i de quina manera quan encara no es compleix un any del seu inici.

Vuit ascensos a la primera temporada

El TT Sabadell ha aconseguit tres dobles ascensos. Un equip Sènior ha pujat de 3a a 2a A i els dos Veterans de 3a B a 2a B, a més dels ascensos dels altres dos equips Sèniors de 3a a 2a B. En el cas de les Lligues Sèniors ho han fet amb una barreja de jugadors veterans i experiments amb palistes infantils, que han tingut una progressió espectacular.
De cara a la temporada vinent, el número d’equips al Tennis Taula Sabadell augmentarà considerablement tenint en compte el número de jugadors que ja formen part del nou projecte. La filosofia serà la mateixa que en aquesta primera temporada. Una campanya la 2017/2018 on jugaran a la Primera Nacional masculina i a la 1a Nacional femenina.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.