Bombers incendi contenidors

Vessament d’oli a la Plaça Vallès

Vessament d’oli a la calçada

A les 08:44 hores, al Pl. Vallès, es comuniquen que hi ha una taca d’ oli que rodeja tota la plaça i podia provocar un accident. Es dona avís al servei de neteja viaria per iniciar la neteja de la taca d’ oli dels carrers dels voltants de la plaça ( C/ Torres i Bages, C/ Sant Cugat, C/ Comte Jofre, C/ Sant Jordi) a les 09:52 hores queda restablerta la circulació. Sembla ser que la causa ha estat l’ avaria d’un vehicle de l’ empresa de neteja viaria que ha perdut líquid hidràulic i que ha quedat estacionat al carrer San Jordi amb el carrer Compte Jofre.

Incendi en habitatge

A les 12:23 hores, al carrer Numància, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, el foc s’ha iniciat a la planta superior d’una casa concretament en una habitació, bombers apaga l’ incendi que només ha afectat a l’ habitació. No es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. Ha intervingut tres dotacions de bombers, una ambulància i dos unitats de Policia Municipal.

 

Furt en establiment

A les 20:17 hores, a la Rambla, ens comuniquen des d’un establiment comercial que dues dones han furtat diferent material de l’establiment, els agents identifiquen a les dues dones de 36 i 34 anys respectivament , s’ incauta material robat de 6 comerços diferents tots ubicats a la Rambla i es realitzen diligències judicials per un presumpte delicte de furt lleu. Han intervingut dos unitats de Policia Municipal.

Delicte contra la seguretat del trànsit (sense haver obtingut mai el permís de conduir)

A les 01:00 hores, a la ronda Zamenhof, es detecta a un conductor, de 21 anys, el qual condueix un turisme sense permís de conduir, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència), s’ immobilitza el vehicle.

Author: elTeuDiari Redacció

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.